Colectia de bijuterii Painted Lady

Roxo Boutique iti prezinta noua colectie Painted Lady, cu detalii fine, aceasta este inspirata de simbolul fluturelui.

cercei royal bluecercei blue morphocercei tropical blue wave

Ati observat cum fluturii atrag privirile? Ei reprezinta felul naturii de a ne zambi si datorita bogatiei de simboluri acestia au fost sursa de inspiratie pentru o colectie unicat in care inele, coliere, bratari si cercei pun foarte bine in valoare feminitatea si delicatetea fiecarei cliente in parte.

cercei summer azureinel summer azureinel blue morpho

Simbol al libertatii spiritului, al vietii fara constrangeri si fara bariere mentale, fluturii ne dau un sentiment de optimism.

cercei garden tigerinel garden tigercercei queen alexandra

Piesele colectiei Painted Lady sunt pictate cu multa migala rezultand accesorii cu o personalitate aparte. Argintul 925 este imbogatit cu nuante de turcoaz, roz pudrat si verde vibrant.

bratara melissa bluebratara tropical blue wavebratara monarch

Fiecare piatra semipretioasa are o anumita incarcatura spirituala si energetica benefica. De aceea bratarile cu pietre de turcoaz sunt favorabile tuturor proceselor de evolutie spirituala.

In Japonia fluturele este un simbol feminin prin excelenta care evoca fericirea conjugala. In timp ce, in China si Vietnam fluturele este o expresie a longevitatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>