Cum aflu dimensiunea corecta a inelului?

Daca nu va cunoasteti masura exacta a inelului, sau doriti sa faceti un cadou si nu stiti masura urmati pasii de mai jos de stabilire a masurii inelului in mod online.

PASUL 1

Luati o bucata de ata lunga (sau o fasie de hartie) de aproximativ 8 cm, un pix si o rigla in mm/cm.

PASUL 2

Rulati ata (sau fasia de hartie) in jurul bazei degetului pe care veti dori sa purtati inelul. Ar trebui sa lasati un mic spatiu, “joc”, care sa permita atei (hartiei) sa treaca in forma rulata peste cea mai lata parte a degetului, peste incheietura degetului de obicei.

PASUL 3

Marcati cu pixul punctul de pe ata (hartie) unde se suprapun unul din capetele atei (hartiei) si locul unde se inchide cercul format in jurul degetului.

PASUL 4

Inlaturati ata (hartia) de pe deget si intindeti-o perfect. Masurati-o de la capat pana la punctul marcat cu pixul si notati masura in milimetri (1cm = 10mm). Ajustati masuratoarea la numere intregi, fara zecimale. Astfel ati aflat circumferinta inelului. Pentru a afla diametrul inelului impartiti circumferinta la 3.14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>