Comanda

Cum se face comanda

Daca aveti deja cont la noi, introduceti in sectiunea Autentificare adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola si veti avea acces la contul dumneavoastra, completat deja cu informatiile dumneavoastra generale. Aveti  posibilitatea de a actualiza anumite informatii daca este necesar.

Daca aveti cont la noi dar ati uitat parola, utilizati functia de regenerare a parolei dand click pe Ai uitat parola? in sectiunea Autentificare. Dupa ce introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat initial, dati click pe butonul OBTINE PAROLA NOUA si in scurt timp veti primi un e-mail in adresa respectiva cu parola dumneavoastra.

Daca sunteti client nou, completati datele din sectiunea Inregistrare. Aceste date raman confidentiale si nu vor fi utilizate de catre noi decat in relatia cu dumneavoastra. La urmatoarele comenzi nu veti mai completa aceste date, deoarece se vor pastra in contul dumneavoastra.

Comanda telefonica Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Roxo Boutique, sunand la numarul de telefon 0730575280.

Inainte sa faceti o comanda telefonica, notati-va codurile produselor dorite.

Verificarea comenzii: in pagina Cos aveti posibilitatea sa verificati cu atentie toate detaliile comenzii dumneavoastra. Dupa ce ati verificat toate datele dati click pe butonul finalizeaza comanda.

Confirmarea comenzii este facuta prin afisarea unui mesaj de confirmare din partea sistemului ce contine instructiuni utile pentru vizualizarea comenzilor plasate sau plata acestora.

In scurt timp veti primi un e-mail de confirmare ce contine detaliile esentiale ale comenzii dumneavoastra, in adresa de e-mail pe care ati specificat-o la inregistrare. Va rugam sa verificati si in bulk /spam in cazul in care aveti adresa pe Yahoo, Gmail sau alte adrese gratuite intrucat exista riscul ca mesajele sa fie stocate acolo.

Daca exista nelamuriri in momentul procesarii comenzii de catre noi, veti fi contactat de un reprezentant Roxo Boutique.

Coletul va fi livrat imediat, urmand ca dumneavoastra sa faceti plata la primirea acestuia.

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs.