Despre noi

In spatele brandului Roxo Boutique se afla Roxana Popa, un suflet de copil care si-a gasit locul de joaca in atelierul de bijuterii.

 

Pasiunea si creativitatea m-au impins sa devin un „artist” autodidact, in atelierul caruia se lucreaza doar in zilele in care buna dispozitie este la cote maxime. Astfel incat fiecare bijuterie lucrata este incarcata cu o energie pozitiva.

 

Roxo Boutique se adreseaza celor care vad intr-o bijuterie exprimarea creativa a personalitatii lor, nu doar un simplu accesoriu.

 

Fiecare artist isi pune amprenta asupra creatiilor sale, acestea fiind influentate de o multime de detalii si experiente vizuale. Ma las inspirata de tot ce ma inconjoara: natura, obiecte de decor sau obiecte vestimentare, oamenii frumosi si senini.

 

Femeia Roxo Boutique este reprezentata de un amalgam de caracteristici ce creaza o personalitate captivanta.

 

Bijuteriile sunt unicat sau in serii limitate (3-5 buc/ model) si sunt realizate din argint 925.

 

Roxo Boutique S.R.L este detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 9318 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase. 

 

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.