Garantie

Absolut toate produsele noastre beneficiaza de garantie 60 de zile.

Daca ai probleme cu un produs ce face obiectul garantiei este foarte simplu: contacteaza-ne folosind formularul din pagina de Contact sau timite un email la office@roxo-bijuterii.ro si furnizeaza datele de identificare (numarul comenzii /numele /numar telefon /etc. ) cat si o descriere a lipsei de conformitate constatate. In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a stabili modalitatea de expediere a produsului la sediul nostru.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala /chitanta /bon fiscal /extras bancar /etc.       

Toate produsele comercializate de Roxo Boutique S.R.L sunt insotite de:

CERTIFICAT DE GARANTIE

roxo-bijuterii.ro, magazin online operat de S.C. Roxo Boutique S.R.L cu sediul in Bucuresti, sect.3, avand CIF 34720081, J40/ 8001/ 2015, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 9318 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint, produse si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de garantie HD01(Ag).

Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural. Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand primiti produsele cumparate de la noi. In cazul in care nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si le vom schimba sau va vom returna contravaloarea produselor .

Orice produs cumparat din magazinul online roxo-bijuterii.ro poate fi returnat in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legislatiei in vigoare ("Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.)

Garantia se acorda pentru 60 zile calendaristice de la data cumpararii produsului.

Clientii roxo-bijuterii.ro vor returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu factura si certificatul de garantie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Folosirea si ingrijirea bijuteriilor

Bijuteriile vor fi ferite de lovituri , se vor da jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin email sau alte materiale , oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe unele bijuterii din argint.

Fiecare bijuterie se va pastra intr-o punga separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere. Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala . Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale, solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

Aceasta garantie va asigura ca bijuteriile sunt din argint (garantia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzator ) si ca nu-si vor schimba proprietatile in cazul in care respectati conditiile generale de folosire, descrise mai sus. In perioada de garantie, in cazul in care aveti o reclamatie si doriti sa trimiteti un produs pentru reparatie, va rugam sa va asigurati ca produsul este trimis impreuna cu factura fiscala si in ambalajul original. Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator. In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata , in functie de alegerea dv , va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar, un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea ei. Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie.

MODEL:

COD:

DATA:

NUMELE: