Politica de confidentialitate

roxo-bijuterii.ro respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc.

Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Roxo Boutique S.R.L este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor cu caracter personal sub numarul 36222.

Astfel, garantam pastrarea in siguranta a tuturor informatiilor dvs. personale, care ajung in posesia noastra pentru buna functionare a relatiei cu dvs si si nu instrainam tertilor, sub nici o forma, gratuit sau contra cost aceste informatii.

Inregistrarea

Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele conform actului de identitate, adresa e-mail valida, adresa domiciliului, adresa de livrare a produselor, numar de telefon la care puteti fi contactat(a), date de identificare CI, data nasterii.

 

Acceptarea comenzii

roxo-bijuterii.ro iti poate folosi informatiile personale in vederea procesarii comenzilor, a platii si a asigurarii unei experiente de shopping personalizata. De asemenea, vom folosi datele pentru a putea trimite comenzile si pentru a manageria contul tau.

 

roxo-bijuterii.ro va folosi datele dvs. personale doar pentru:

- comunicarea cu dvs.;

- transmiterea de newslettere si oferte speciale;

- informari despre contul si statusul comenzilor dvs.;

- solicitarea de feed-back si testimoniale;

- livrarea produselor la adresa indicata de dvs. In acest caz, numele, adresa de livrare si numarul dvs. de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea.

 roxo-bijuterii.ro nu va folosi datele dvs. pentru:

- a le transmite tertilor;

- a face SPAM: orice utilizator isi poate sterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter trimitand un email la office@roxo-bijuterii.ro.

 

Legea nr. 677/2001

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi privind datele personale comunicate catre roxo-bijuterii.ro:

- dreptul de acces la datele personale transmise;

- de interventie asupra datelor personale transmise;

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

- dreptul de a va adresa justitiei;

- dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date. 

 Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa in scris catre roxo-bijuterii.ro la adresa de email office@roxo-bijuterii.ro