Politica de retur

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a roxo-bijuterii.ro la adresa de e-mail: office@roxo-bijuterii.ro

Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre client (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii fara nici o explicatie), iar noi va vom returna intreaga suma platita de dvs.

In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.

Pentru a returna un produs, trebuie sa urmezi pasi:

  • Trimite-ne un mail la office@roxo-bijuterii.ro cu subiectul returnez [nume produs si cod]. In mesaj te rugam sa scrii datele tale de identificare pe site, un numar de telefon la care te putem gasi si adresa de livrarea la care a fost comandat produsul, precum si nr de cont bancar in care doresti sa-ti returnam banii.
  • O data ajuns produsul inapoi la noi, in starea initiala in care ti l-am trimis, nefolosit si/ sau zgariat, spart, in maximum 14 zile lucratoare iti vom returna in contul bancar indicat de catre tine.